Cat: Gambar Lucah | By: on 30th May 2021 | 1614 Views | Comments Off on Aunty Maria

Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng

Hai.. saya nak cerita tentang first time saya main dgn Aunty Maria saya Ada suatu hari. Baru pukul 10 pagi..
saya bosan kat rumah kerana tiada org.. jadi saya pun nak pegi la rumah aunty maria saya tu..
pegi kira nak lepak jer.. bila saya sampai kat rumah die, saya tgk die tido kat ruang tamu hanya mengunakan towel putih die.. saya pun horny la sikit tengok die..mungkin die nak mandi lepas ni..
bila saya pergi kat bilik mandi.. saya dgr mak ngah sedang mandi(Emak kepada Aunty Maria).

Pastu saya pergi la kat ruang tamu td tgk aunty maria tido.. batang memang dah keras dah.. tak terfikir pun nak main dgn die..tp dah lihat die camtu ape lagi la rezeki saya.Saya berani kan diri pergi kat die..
Saya slow slow mengangkangkan die.. lps tu saya lihat la puki aunty maria saya yg putih dan berbulu nipis tuh.. saya mmg dah sangap gila tgk puki die.. saya usap usap la puki die.. die cuma bergerak sedikit jer tengah tido.. saya pun jilat la puki die.. mmmmm memang sedap.. basah sikit puki die tapi die masih lagi tak sedar cuma gerak sikit jer.. saya memang dah tah tahan.. saya ape lagi.. londehkan seluar saya.. dan biar kan konek saya keluar kat celah boxer.. saya angkat kaki die.. bukak kangkang die luas luas..

Slow slow saya masuk kat batang saya dlm puki die.. die masih lagi tak sedar tapi die moans AHH tgh tido..
saya henjut la lagi slow slow.. masih jugak die tak sedar.. lama saya henjut die slow slow.. lepas tu saya terus henjut die laju laju.. sampai towel die terbuka.. die pun sedar lepas.. terkejut die tengok saya dah henjut die..
die nak menjerit tap saya tutup mulut die dgn tgn saya.. saya henjut lagi laju laju.. kuat kuat.. lepas tuh die tarik tangan saya. die cakap die tak dapat bernafas.. die cakap la.. Jangan buat die camtu..sambil die tengah moans begitu seksi..

Die cakap tak boleh main dgn die.. saya jawab la.. saya tak peduli.. asal dapat puaskan nafsu cukup la
saya ketawa la lepas tu.. die masih jgk suruh saya berhenti tapi bila dah lama lama saya henjut die..
cucuk puki die dalam dalam dgn kuatnya.. die pun dah tak berdaya nak cakap lagi.. die dah feeling habis..
lepas tu saya bangun kan die.. kita main duduk lagi.. main sambil saya kiss die.. jilat susu die..
die memang dah horny abis.. puki die dah semakin licin.. lepas main duduk,saya suruh die berdiri menyandar kat dinding.. saya angkat kaki kiri die.. saya ajak die main berdiri.. sambil kita org romen romen.. die pun cakap la.. yang die begitu puas.. die cakap batang saya begitu gemuk dan panjang.. sakit jugak puki die.. die cakap.. lepas tu.. kita main baring lagi.. saya henjut die laju laju..saya dapat rasa kan yang saya dah nak blow.

Saya henjut die semakin laju dan semakin laju.. terus saya tarik btg saya dan pancut kat susu die dan muka die.. dan saya lap batang saya kat bibir die.. die memang dah tak berdaya dah.. lepas tu saya cium pipi die,ucap terima kasih dan terus saya balik.. start hari tu saya dah boleh main dgn aunty maria saya bila bila masa saja.. PEACE.. nantikan cerita saya main dgn Mak ngah saya pulak ey [:)]

Originally posted 2018-06-23 10:22:04.


INDIAN AUNTY PORN @ VIP Wank

VIP Wank features a selection of the hottest free INDIAN AUNTY porn movies from tube sites. The hottest video is Desi village telugu wife seducing husband on floor. And there is 3,246 more Indian Aunty free videos. Indian Aunty, Indian Bhabhi, Indian Mom, Indian Wife, Indian Web Series, Indian Teen and many other videos updating every day.

'maria nagai' Search - XVIDEOS.COM

6,104 maria nagai FREE videos found on XVIDEOS for this search.

Greek Maria Albaneza - xvideos2020.me

greek maria albaneza Free xxx porn videos, mp4 sex videos, online 3gp mobile porn. ... garib aunty boss ke sath sexy video fuck masterbating doll devar ne bhabhi ki chusi bhabbi in red saare sidhi collage sex moovi porno hindi movie full adult new mom big boobrs 20 devar 40 bhabi student and techar sex video arjun ki xvideo movie blue runa lucienne sex video www xxx waptr www poana xxx com com ...

savitha aunty download MP4 porn videos.

savitha aunty porn videos. Atha Kodalu O Bachelor Varsha. Software Alludu Romance With Village Atta - Latest Telugu Short Film 2016. Thai aunty pleasuring herself in open field. Uma Maheshwari Hottest Sex-Uncensored. Bhavana Uncensored Table Fuck. loading... Telugu Couple First Night Romance Video - Buchi Babu Movie. aunty fucking. Velamma Bhabhi Indian MILF Blowjob Fucked In Missionary Style ...

Free Aunty Porn videos, Aunty Sex videos

real webcum tamil mantra aunty sex trackid sp-006 sexy tamil aunties mms porn sex videos indian big boobs old aunty porn vidoes toge melayu sexy indian aunty office sex xxx indian aged aunty porn tube pooja aunty sex aunti sex hand job movies aunty seduction porn indian aunty costar shobha porn anni boobs telugu sex aunty sex videos daniel balaji aunty porn sexy porn sex indian aunty aunties ...