Cerita Lucah – Berasmara Di Opis

27th January 2021 | Cat: Cerita Lucah | 4275 Views | No Comments

Cerita Lucah – Berasmara Di Opis GAMBAR GADIS BOGEL 2015Kisah ini bermula apabila aku berkerja di syarikat guaman di Kuala Lumpur. Ianya bermula apabila seorng gadis yang berumur 20 tahun telah melaporkan diri di opis aku. Ianya didatangkan khas dari Johor Bahru. Mengikut keterangan dari kawan aku, dia ni minta di tukarkan kerana baru putus tunang dengan pakwenye pada bulan yang... More »

Kak Zita Kakak Iparku

26th January 2021 | Cat: Cerita Lucah | 5279 Views | No Comments

Kak Zita Kakak Iparku Kak Zita, kakak iparku. Masa aku berkahwin aku berusia awal 20an dan dia 5 tahun lebih tua dari aku. Kak Zita sehingga kini tidak mempunyai anak.Bentuk tubuh Kak Zita ni macam kebanyakkan yang perempuan sebelah isteriku ; tidak kurus maupun gemuk, sedang elok.. Punggung bulat berisi agak tonggek, tetek.. fuhh.. besar montok..Kak Zita... More »

Cerita Lucah – Intan Awek Cun

21st January 2021 | Cat: Cerita Lucah | 4163 Views | No Comments

Cerita Lucah – Intan Awek Cun GAMBAR GADIS BOGEL 2015Ceritanya bergini, Intan adalah pekerja setempat dengan aku bekerja. Dia nie dah berkahwin anak dah 3 orang, anak yang pertama berumur 10 tahun yang kedua 8 tahun dan yang ketiga 8 bulan, tapi body dia fuhh¡K.. memang mengancam. Yang aku tahu dia nie selalu pergi kelas senamrobik di luar selepas waktu kerja mungkin sebab... More »

Cerita Lucah – Pancut Celah Awek Jiran – TERBARU 2015 GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu malam aku balik dari melepak, aku masuk ke dalam umah dan aku nampak 2 susuk tubuh budak permpuan tidur di ruang tamu. Dadaku berderau kerana budak perempuan seorang lagi tu adalah anak jiranku berumur 9 tahun yg aku ceritakan dulu. Serta merta konekku mengeras kerana aku bakal menikmati santapan seks pada malam ini.... More »

Cerita Lucah – Anak Isap Konek

19th January 2021 | Cat: Cerita Lucah | 8624 Views | No Comments

Cerita Lucah – Anak Isap Konek GAMBAR GADIS BOGEL 2015tahun. Anak sulung ku ini memang cantik. Ia mewarisi kecantikan ibunya. Bentuk badannya juga menarik. Walau pun baru berusia lima belas tahun, Dayana mem-punyai bentuk badan seperti gadis tujuh belas tahun. Badannya berisi tetapi bukan gemuk. Buah dadanya sederhana. Sesuai dengan saiz badannya. Ponggongnya juga bulat... More »

Cerita Lucah – Makcik Bontot Besar – TERBARU 2015 GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu hari aku pergi ke rumah makcikku dengan niat nak skodeng dia, aku pun naik slow2 ke atas rumah. Dadaku berderau bila sampai atas rumah, kelihatan sekujur tubuh makcikku sedang tidur di atas katil tepi bilik. Dia memakai baju t shirt fit putih menampakkan susuk tubuhnya serta kopeknya yg menampakkan lurah dada dan kain... More »

Cerita Lucah – Mak Mertua

16th January 2021 | Cat: Cerita Lucah | 13989 Views | No Comments

Cerita Lucah – Mak Mertua GAMBAR GADIS BOGEL 2015Aku seorang yang berkerja dengan salah sebuah syarikat swasta di ibu kota. dan sekarang aku telah berkahwin dan masih belum memperolehi anak. Aku dan isteri tinggal bersama mak mertua aku, memandangkan mak mertua aku seorang janda. Di rumah tersebut hanya tinggal kami bertiga sahaja dan kami cukup happy. Mak mertua aku... More »

Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015 GAMBAR GADIS BOGEL 2015Tak lama dulu, salah sorang makcikku terlibat dalam kemalangan. Dia terlibat dalam kemalangan serius di mana menyebabkan dia koma selama hampir sebulan. Umurnya 30 an dan masih mempunyai tubuh yang menggiurkan serta muka yang kelas B, kira boleh la. Sementara teteknya pula memang besar, saiz C kalau tak silap aku. Selalu... More »

Sesak Tak Ada Duit Punya Pasal

12th January 2021 | Cat: Cerita Lucah | 4580 Views | Comments Off on Sesak Tak Ada Duit Punya Pasal

Sesak Tak Ada Duit Punya Pasal Ini pengalaman yg kualami baru2 ini. Selepas hari raya, aku mengalami masalah kewangan yang agak memeningkan juga. Bingung aku dibuatnya. Kawan2 semuanya senasib, tak dpt nak pinjamlee... Dlm aku dok termenung2, last2 ada sorg rakan sekerja yg memberiku idea. Terkejut sungguh aku mendengar ideanya. Dia menyuruhku cuba berjumpa dengan ... More »

Cerita Lucah – Bohsia – TERBARU 2015

12th January 2021 | Cat: Cerita Lucah | 3678 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Bohsia – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Bohsia – TERBARU 2015 GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu hari aku mintak satu nombor awek dengan Shikin, iaitu bohsia cilik dulu. Dia pun bagi satu nombor member dia nama Waa. Dia kata kalau ko nak try boleh la. Waa ni darjah 4, cun woo bodi mantap. Aku pun try ejas2, telepon ajak kuar makan ngan melepak. Sekali Waa ni memang senang nak makan, dan aku berhajat untuk... More »

Cerita Lucah – Cerita Lucah Di Rumah Sewa

9th January 2021 | Cat: Cerita Lucah | 5518 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Cerita Lucah Di Rumah Sewa

Cerita Lucah – Cerita Lucah Di Rumah Sewa GAMBAR GADIS BOGEL 2015Dulu mak aku bagi sewa rumah aku kat budak-budak perempuan kerja kilang.masa tu aku sekolah lagi jadi tak ada apa-apa la.diorang ni semua tu daripada aku,ada la dalam 1-3 tahun.aku sebab kuat study jadi aku tak fikir sangat tentang benda-benda tak elok walaupun aku ni kuat melancap.diorang ni memang seksi-seksi belaka.pakai... More »

Cerita Lucah – Pepek Cikgu Ummi

3rd January 2021 | Cat: Cerita Lucah | 9945 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Pepek Cikgu Ummi

Cerita Lucah – Pepek Cikgu Ummi GAMBAR GADIS BOGEL 2015 Mmg benarlah kate orang tu..dpt je aku capai bibir cikgu ummi,aku beranikan jari jemari merayap ke seluruh pelosok bahagian sulit dia. Maka aku dah mule dengar angin ribut bermula dari nafas cikgu ummi. Beberapa kali juga dia tersentak2. Maklumlah,mungkin nilah 1sttime kena 'sentuh' dgn lelaki kot."Abang.."rengekan cikgu... More »