Gambar Awek Tudung Kulum Batang

1st January 2021 | Cat: Cerita Lucah, Gambar Lucah | 6261 Views | Comments Off on Gambar Awek Tudung Kulum Batang

Gambar Awek Tudung Kulum Batang Gambar awek tudung melayu tengah asik kulum batang besar, nak main awek tudung mcm ni... More »

Gambar Awek Comel Bogel

30th December 2020 | Cat: Cerita Lucah, Gambar Lucah | 8256 Views | Comments Off on Gambar Awek Comel Bogel

Gambar Awek Comel Bogel Koleksi gambar awek comel tengah bogel, tunjuk burit plus tetek mantap tengah gersang ajak main ... ... More »

Awek Tudung Tengah Hisap Konek

28th December 2020 | Cat: Cerita Lucah, Gambar Lucah | 11555 Views | Comments Off on Awek Tudung Tengah Hisap Konek

Awek Tudung Tengah Hisap Konek Awek tudung melayu boleh penuh berahi tak tahan main sex hisap konek, kolom batang keluar masuk & jilat dari telur hingga ke hujungnya... More »

Gambar Cipap Tembam Sedap

26th December 2020 | Cat: Cerita Lucah, Gambar Lucah | 11730 Views | Comments Off on Gambar Cipap Tembam Sedap

Gambar Cipap Tembam Sedap Gambar cipap tembam awek comel tak ada bulu, sedaap nyaa bila jolok cipap mcam tu... More »

Cerita Lucah – Asmara Dalam Kereta

24th December 2020 | Cat: Cerita Lucah | 7001 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Asmara Dalam Kereta

Cerita Lucah – Asmara Dalam Kereta Peristiwa ini berlaku sewaktu aku bekerja di JB dimana aku telah dilantik menjadi ketua untukmenganjurkan company family day. Sepertitradisinya hanya orang bujang akan menjadijawatankuasa penganjur. Sebagai ketua aku telahmenetapkan aktiviti dan melantik ahlijawatankuasa yang lain. Nak dijadikan cerita duaminggu sebelum function kami perlu ke... More »

Guru Tersayang

23rd December 2020 | Cat: Cerita Lucah | 4712 Views | Comments Off on Guru Tersayang

Guru Tersayang Sewaktu di tingkatan 3, I ni cukup glamour kat sekolah. Mungkin kerana I mempunyai paras yang cantik dan mudah mesra dengan sesiapapun. I tanpa segan silu senang melayani sesiapa jua tanpa diskriminasi atau prasangka. Maka ramailah para jejaka yang minat kat I. Agaknya sebab itulah juga ramai gadis lain berdengki pada 1.Cikgu Halim adalah di... More »

Cerita Lucah – Fifi Bontot Sedap

21st December 2020 | Cat: Cerita Lucah | 7805 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Fifi Bontot Sedap

Cerita Lucah – Fifi Bontot Sedap GAMBAR GADIS BOGEL 2015Cerita seks ini menceritakan pengalaman malam ultahku. Menjadi anak pandai memang bukan kemauan ku, Semua yang aku dapatkan tidak luput dari sebuah usaha kerasku,dari kecil hingga sekarang orang tuaku sangat menjunjung tinggi nilai pendidikan.Dengan kita didik mustinya setiap orang punya wawasan luas,pandangan-pandangan... More »

Cerita Lucah – Jolok Puki Sepupu – TERBARU 2015

21st December 2020 | Cat: Cerita Lucah | 8069 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Jolok Puki Sepupu – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Jolok Puki Sepupu – TERBARU 2015 Satu hari sepupu aku kawin, so aku ngan famili aku pun pegi la tolong2 apa yang patut masa kenduri. Dipendekkan cerita, disebabkan agak ramai sedara mara yang datng, malam pertama tidur di sana aku dah dapat habuan. Malam tu aku tidur di luar, bersama beberapa orang lagi sedara mara yang ada. Tup2 pukul 2 pagi lebih kurang, aku terasa seperti... More »

Cerita Lucah – Daniea Pepek Sedap

15th December 2020 | Cat: Cerita Lucah | 7465 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Daniea Pepek Sedap

Cerita Lucah – Daniea Pepek Sedap GAMBAR GADIS BOGEL 2015Setelah sekian lama aku tinggal bersama family, tiba masenya aku teringin keluar untuk hidup berdikari. Teringin nak duduk bujang.So, setelah puas mencari, akhirnya aku diterima untuk 'hidup bersama' dengan beberapa budak bujang di satu kawasan perumahan.Dari sini aku belajar camne hidup sendiri, makan sendiri, basuh baju... More »

Cerita Lucah – Auntie Liza Bogel

12th December 2020 | Cat: Cerita Lucah | 5192 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Auntie Liza Bogel

Cerita Lucah – Auntie Liza Bogel GAMBAR GADIS BOGEL 2015Sebenarnya aku dari Malaysia dan aku sangat tertarik dengan cerita yang kalian paparkan dalam ruangan ini, lalu aku juga ingin berkongsi dengan kalian tentang pengalamanku dengan Auntieku sendiri, harap kalian dapat berikan komen mengenai pengalamanku ini melalui email aku. Kalau ada perkataan yang kalian tak faham,... More »

Zarida Ratu Kolej

9th December 2020 | Cat: Cerita Lucah | 3630 Views | Comments Off on Zarida Ratu Kolej

Zarida Ratu Kolej Hai.. hari ini aku ingin berkongsi pengalaman to all the fellas.. this is my true story... really... bukannye rekaan.. KISAH BENAR.. Kisahnye bermula begini..... Aku mula berkenalan dengan seorang budak perempuan.. not bad looking.. namanya ialah Zarida.. dan nama tu memang nama sebenarnya. Rasanya hanya terbilang saja perempuan yang... More »

Cerita Lucah – Jolok Bini Orang – TERBARU 2015

6th December 2020 | Cat: Cerita Lucah | 17627 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Jolok Bini Orang – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Jolok Bini Orang – TERBARU 2015 Hari tu aku berjaya berkenalan dengan seorang bini orang yg gedik. Nama dia aku namakan sally sahaja. Dia ni memang sedap pasal aku dapat pancut air benih aku kat dalam farajnya. Dia memang sporting, maklumlah orang bandar sosial. Muka dia ala chinese look, bodi mantap slim mcm anak dara. Nak dijadikan cerita, aku pergi dating ngan dia kat kl,... More »