Cerita Lucah Awek Kebaya

15th October 2020 | Cat: Cerita Lucah | 8736 Views | Comments Off on Cerita Lucah Awek Kebaya

Cerita Lucah Awek Kebaya Kisah yang ingin aku ceritakan ini adalah kisah benar yang berlaku satu tahun dulu, masa aku kerja di Kuala Lumpur, sebaik sahaja menamatkana pengajian kat salah satu ipt di sana juga.. Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula... More »

Cerita Lucah Daniea Ku Sayang

13th October 2020 | Cat: Cerita Lucah | 9886 Views | Comments Off on Cerita Lucah Daniea Ku Sayang

Cerita Lucah Daniea Ku Sayang Setelah sekian lama aku tinggal bersama family, tiba masenya aku teringin keluar untuk hidup berdikari. Teringin nak duduk bujang.So, setelah puas mencari, akhirnya aku diterima untuk 'hidup bersama' dengan beberapa budak bujang di satu kawasan perumahan. Dari sini aku belajar camne hidup sendiri, makan sendiri, basuh baju sendiri, tidur... More »

Cerita Lucah Penyambut Tetamu Noni

10th October 2020 | Cat: Cerita Lucah | 18226 Views | Comments Off on Cerita Lucah Penyambut Tetamu Noni

Cerita Lucah Penyambut Tetamu Noni Aku begitu kecewa apabila keputusan S.T.P.M di umumkan kerana walaupun lulus tetapi tidak melayakkan aku untuk menyambung pelajaran ke menara gading. Keluarga ku memberi perangsang agar aku terus mencuba. Pada mulanya aku berhasrat untuk menurutkan kemahuan keluarga ku. Setelah berfikir panjang perasaan malas untuk mentelaah subjects yang sama.... More »

Cerita Lucah Pensyarahku

9th October 2020 | Cat: Cerita Lucah | 11469 Views | Comments Off on Cerita Lucah Pensyarahku

Cerita Lucah Pensyarahku kisah ni berlaku bulan 11 tahun lepas. masa tu umur aku 19 tahun. masa tu aku kene tahan ngan lecturer aku sebab aku x datang kelas pass away 2 bulan. masa tu da pukul 9 malam.aku kena tahan sampai pukul 12. pass away pensyarah baru, dan x tau yang kolej aku akan ditutup pkul 10. aku pon diam la..ingat pass away ade kunci. masa tu da pkul 11 dan... More »

Cerita Lucah Arissa Gila Batang

4th October 2020 | Cat: Cerita Lucah | 16457 Views | Comments Off on Cerita Lucah Arissa Gila Batang

Cerita Lucah Arissa Gila Batang Aku seorang Jurutera, graduan dari salah sebuah pusat pengajian tinggi tempatan. Sehingga ke tahun ini (2001), telah hampir 7 tahun aku bekerja. Cerita ku bermula sekitar tahun 1995 di mana waktu itu kehangatan sektor pembinaan amat menggalakkan. Imbuhan tetap cukup untuk aku menampung keluarga dan membiayai pengajian adik ku disamping wang... More »

Cerita Lucah Romen Kakak Ipar

3rd October 2020 | Cat: Cerita Lucah | 31273 Views | Comments Off on Cerita Lucah Romen Kakak Ipar

Cerita Lucah Romen Kakak Ipar Aku mempunyai seorang kakak ipar yang boleh dikatakatan cantik molek. Physique dia punyalah strong walaupun dah ada anak dua. Muka dia putih mirip ala orang arab. Suaminya iaitu abang aku bekerja sebagai juruaudit di sebuah syarikat terkemuka di KL. Jadi boleh dikatakan suaminya selalu outstation, kadang-kadang seminggu lamanya. Oleh kerana syok... More »

Cerita Lucah Abang

3rd October 2020 | Cat: Cerita Lucah | 7317 Views | Comments Off on Cerita Lucah Abang

Cerita Lucah Abang cite perish cmni. aku da couple unconvincing dgn die. couple cm biase je mula². g dating, mkn, lepak. very first point kiteorg buat, kissing. kt tangge blok aku. aku kekok sket sbb x reti. perish yg banyak ajar aku. pastu dah begin meraba. tetek aku x besar. kecik je. kalau g kedai lingerie mmg xde dimension rasenye. perish raba aku kt tetek, kt... More »

Cerita Lucah Aku Dan Bapa Mertuaku

2nd October 2020 | Cat: Cerita Lucah | 20071 Views | Comments Off on Cerita Lucah Aku Dan Bapa Mertuaku

Cerita Lucah Aku Dan Bapa Mertuaku "Untung you Kiah. Minggu lepas kakak perhatikan tiga hari Aznam tak ada di rumah, bapa mertua you sanggup tinggalkan rumahnya untuk datang temankan you di sini. I nampak you ceria betul bila Pak Man tu ada di sini," Kak Rahmah menegur aku ketika sama-sama menyiram pokok bunga di perkarangan rumah masing-masing. Jam masa itu 6.30 petang. Sebagai... More »

Cerita Lucah Aku Bertudung Seksi

1st October 2020 | Cat: Cerita Lucah | 11192 Views | Comments Off on Cerita Lucah Aku Bertudung Seksi

Cerita Lucah Aku Bertudung Seksi Nama saya Azura. Saya seorang gadis berumur twenty tahun.Saya bekerja di sebuah cyber cafe' di sekitar Ipoh. Saya mempunyai kesukaan yg jarang disukai oleh gadis-gadis di Malaysia. Saya suka tubuh badan saya diperhatikan orang. Terutamanya bahagian dada saya. Tapi bukan dalam keadaan berbogel. Saya berkulit cerah dan berambut lurus paras bahu.... More »

Cerita Lucah Tukang Kebun

27th September 2020 | Cat: Cerita Lucah | 21711 Views | Comments Off on Cerita Lucah Tukang Kebun

Cerita Lucah Tukang Kebun Tok Penghulu begitu kasehan pada Pak Mat yang tidak mempunyai pekerjaan yang tetap itu. Kerja mengangkut barang-barang dengan taukeh Wong itu bukannya sentiasa ada. Kadang-kadang satu atau dua hari saja dalam satu minggu. Kerana itulah hidup Pak Mat agak susah. Nasib baiklah Pak Mat hidup sebatang kara, dah tak ada tanggungan dan tinggal dipondok... More »

Jefri dan ibunya

1st September 2020 | Cat: Cerita Lucah | 5066 Views | Comments Off on Jefri dan ibunya

Jefri dan ibunya Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng  Jefri dan ibunyaSaat-saat getir yang dialami oleh Jefri dan Halimaton turut dirasai oleh seluruh sanak saudara mereka. Kaum keluarga mereka cuba menghulurkan... More »

madu emak

1st September 2020 | Cat: Cerita Lucah | 2861 Views | Comments Off on madu emak

madu emak Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng  madu emakSegalanya bermula sewaktu umur ku 20 tahun. Ketika itu aku masih mentah tentang seksual. Keinginan seksual memang menjadi lumrah bagi usia remaja waktu... More »