Search results for "cerita lucah adik ku nor"


Video Lucah Awek Tudung Hisap Batang

Cat: Video Lucah | By: on 8th October 2021 | 3516 Views | Comments Off on Video Lucah Awek Tudung Hisap Batang

Video Lucah Awek Tudung Hisap Batang – burit jiran,bidak melayu main sex botot,awek gersang,bontot besar,xvideo jiran kena liwat,janda bogel,Janda nelayu rakam main porn,jilatpantat jubur ibuku,kisah lucah budak sekolah dgn indon,kisah lucah Melayu liza,koleksi seks kakak ipar 2020,lubang burit bini luas,main janda,xxx isteri layan blue,Makcik...

[Read More]

Cerita Lucah Kisah Ku

Cat: Cerita Lucah | By: on 7th August 2021 | 18330 Views | Comments Off on Cerita Lucah Kisah Ku

Selepas sahaja aku terpancut berdecit2 ke dalam mulut adik angkat ku dalam posisi 69 kami dan waktu yang sama dia memuntah kan cairan pusy nye ke dalam mulut ku, kami bertindih dalam keadaan begitu beberapa minit untuk dapat semula pernafasan kami yang tadi nye begitu kencang melayan nafsu ke maksima. Adik angkat ku yang meniarap atas badan ku...

[Read More]

Cerita Lucah – Bus stop GRO

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th November 2021 | 4165 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Bus stop GRO

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas...

[Read More]

Cerita Lucah Awek Kebaya

Cat: Cerita Lucah | By: on 26th July 2021 | 9467 Views | Comments Off on Cerita Lucah Awek Kebaya

Kisah yang ingin aku ceritakan ini adalah kisah benar yang berlaku satu tahun dulu, masa aku kerja di Kuala Lumpur, sebaik sahaja menamatkana pengajian kat salah satu ipt di sana juga.. Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula...

[Read More]

Cerita Lucah – Melancap Adik Sendiri Tetek Besar

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th September 2021 | 14698 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Melancap Adik Sendiri Tetek Besar

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Ceritanya begini. Aku sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak ketika itu. Peristiwa ini berlaku 2 tahun lepas. Aku sekeluarga bercuti ke kampung isteriku. Aku bercuti selama seminggu. Tujuan aku bercuti ialah kerana dah lama aku tak balik dan sambil itu untuk menghabiskan cuti tahunan aku yang masih banyak lagi.Setiap...

[Read More]

Kerana Seluar Track 2

Cat: Gambar Lucah | By: on 14th May 2021 | 2045 Views | Comments Off on Kerana Seluar Track 2

Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng Jadi mula dari hari tu aku buat-buat tak tahu apa yang dia dah buat kat aku. Aku sengaja pakai seluar track kat rumah dan sasaran aku adalah nak tengok sejauh mana adik...

[Read More]

CERITA SEX MATI LAMPU AKU ML DI RUANG TAMU

Cat: Gambar Lucah | By: on 2nd May 2021 | 5194 Views | Comments Off on CERITA SEX MATI LAMPU AKU ML DI RUANG TAMU

Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng Ketika genangang sedang asik mengobrol dengan pacarnya diruang tamu rumahnya tiba-tiba saja ada pemdaman listrik. Karena gelap gulita maka genang mengambil kesempatan...

[Read More]

Cerita Lucah – Makcik Bontot Besar – TERBARU 2015

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th October 2021 | 7730 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Makcik Bontot Besar – TERBARU 2015

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu hari aku pergi ke rumah makcikku dengan niat nak skodeng dia, aku pun naik slow2 ke atas rumah. Dadaku berderau bila sampai atas rumah, kelihatan sekujur tubuh makcikku sedang tidur di atas katil tepi bilik. Dia memakai baju t shirt fit putih menampakkan susuk tubuhnya serta kopeknya yg menampakkan lurah dada dan kain...

[Read More]

Cerita Lucah – Mak Mertua

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th October 2021 | 17249 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Mak Mertua

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Aku seorang yang berkerja dengan salah sebuah syarikat swasta di ibu kota. dan sekarang aku telah berkahwin dan masih belum memperolehi anak. Aku dan isteri tinggal bersama mak mertua aku, memandangkan mak mertua aku seorang janda. Di rumah tersebut hanya tinggal kami bertiga sahaja dan kami cukup happy. Mak mertua aku...

[Read More]

Cerita Lucah – Pancut Celah Awek Jiran – TERBARU 2015

Cat: Cerita Lucah | By: on 30th October 2021 | 15730 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Pancut Celah Awek Jiran – TERBARU 2015

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu malam aku balik dari melepak, aku masuk ke dalam umah dan aku nampak 2 susuk tubuh budak permpuan tidur di ruang tamu. Dadaku berderau kerana budak perempuan seorang lagi tu adalah anak jiranku berumur 9 tahun yg aku ceritakan dulu. Serta merta konekku mengeras kerana aku bakal menikmati santapan seks pada malam ini....

[Read More]

Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th October 2021 | 7269 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Tak lama dulu, salah sorang makcikku terlibat dalam kemalangan. Dia terlibat dalam kemalangan serius di mana menyebabkan dia koma selama hampir sebulan. Umurnya 30 an dan masih mempunyai tubuh yang menggiurkan serta muka yang kelas B, kira boleh la. Sementara teteknya pula memang besar, saiz C kalau tak silap aku. Selalu...

[Read More]

Cerita Lucah – Jolok Puki Sepupu – TERBARU 2015

Cat: Cerita Lucah | By: on 30th September 2021 | 10376 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Jolok Puki Sepupu – TERBARU 2015

Satu hari sepupu aku kawin, so aku ngan famili aku pun pegi la tolong2 apa yang patut masa kenduri. Dipendekkan cerita, disebabkan agak ramai sedara mara yang datng, malam pertama tidur di sana aku dah dapat habuan. Malam tu aku tidur di luar, bersama beberapa orang lagi sedara mara yang ada. Tup2 pukul 2 pagi lebih kurang, aku terasa seperti...

[Read More]