Search results for "wariantok pl"


Cerita Sex Adik Dan Kakak

Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng CERITA SEX DEWASA: Cerita Sex Adik Dan Kakak Ngentot – Kali Ini Saya Mau Berbagil Kisah, Tentang Adik Dan Kakak Yang Melakukan Hubungan Seks. Sebelum baca cerita […]

Cerita Lucah Kak Limah Tukang Urut

Ketika rembang petang melabuhkan sayapnya, aku melangkah longlai keletihan menuju jalan tanah merah untuk pulang ke rumah ku. Agak jauh juga aku terus menapak untuk tiba ke pondok buruk peninggalan ayah ku. Maklumlah aku anak kampong. Anak seorang penoreh getah. Ayah ku telah lama tiada. Tinggallah aku dengan ibu ku yang sudah tua. Sekarang akulah […]

Malay Manttaaap














Cerita Lucah – Makcik Bontot Besar – TERBARU 2015

GAMBAR GADIS BOGEL 2015

Satu hari aku pergi ke rumah makcikku dengan niat nak skodeng dia, aku pun naik slow2 ke atas rumah. Dadaku berderau bila sampai atas rumah, kelihatan sekujur tubuh makcikku sedang tidur di atas katil tepi bilik. Dia memakai baju t shirt fit putih menampakkan susuk tubuhnya serta kopeknya yg menampakkan lurah dada dan kain batik yang tersingkap paras peha di sempadan punggungnya. Dia tidur meniarap. Dadaku berdebar2 melihatkan rezeki di depan mataku. Aku tau makcikku ni jenis tidur mati melalui pengalamanku yg dulu2. Konekku mula mengeras berdenyut2 dalam seluar, lalu aku pun keluarkan konekku yg mula mengeluarkan maziku lalu aku hampiri tubuhnya. Aku usha pehanya sedekat mungkin, wah putihnya seluruh pehanya menaikkan nafsuku. Bontotnya yg besar menyebabkan konekku semakin berdenyut kencang. Aku tak mampu menahan gersang lagi, perlahan aku sentuhkan konekku yg mengeras itu ke punggungnya, dan sebaik terkena punggungnya, ahhhhh konekku mengeras dengan sangat kuat, dan aku terasa nikmat yang amat sangat menjalar ke tubuhku. Dia masih tidak memberi reaksi, bagus. Puas menembap bontotnya, aku kemudiannya menembap pehanya pula, dan perlahan aku menggeselkan konekku di pehanya yg putih gebu itu, terasa licin pehanya. Aku dah tak mampu menahan gejolak nafsuku, aku ingin melepaskan air nafsuku pada tubuhnya, dan sebaik sahaja aku menembap pehanya kali terakhir, kelihatan konekku mengejang2 laju dan, ahhhhh!!! Creetttt!!! Air maniku memancut-mancut di pehanya yang putih itu. Aku memejamkan mataku menikmati setiap pancutan nikmat yg aku bayangkan berlaku di dalam rahimnya. Selesai memuaskan nafsuku, aku perhatikan air maniku yg meleleh di pehanya. Aku harap ia akan kering sebelum makcikku bangun. Aku pun beredar dengan slow2 dalam kepuasancerita lucahcerita lucah jandacerita lucah jiransedapnya pukikisah sex jandakisah makcik jandakisah lucah makcik melayukisah lucah 2014kisah berahi dan lucahjilat buritCerita Lucah Berahi
Cerita Panas
Cerita dewasa
Aksi lucah ghairah
Aksi lucah budak sekolah
Berahi lucah
Lucah
Cerita lucah melayu
Blog lucah
Seri lucah
Kisah lucah
Cerita kisah lucah cikgu

awek gemuk

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap awek gemuk Perempuan gemuk selalu cuba mengasingkan diri mereka dari kehidupan sosial kerana merasakan diri mereka yang hodoh dan besar. Mereka sering memikirkan semua lelaki hanya sukakan perempuan yang seksi seperti model-model. Tetapi sebenarnya mereka salah.Aku mula berkenalan dengan Janice […]