Awek Melayu bogel oooh laa laa.

20th October 2020 | Cat: Gambar Lucah | 9289 Views | No Comments

Awek Melayu bogel oooh laa... More »

Biasa-Biasa Je Ni

20th October 2020 | Cat: Gambar Lucah | 7885 Views | No Comments

Koleksi Gambar Awek Cun - Awek Melayu Cun, Awek Cun, Awek Cun Sangap, Lurah Dendam, Separo Bogel, Tetek Besar, Awek Comel, Awek kampung, Awek... More »

Cerita Lucah Nisa Puas Menolak

19th October 2020 | Cat: Cerita Lucah | 19593 Views | No Comments

Sedang aku asyik membelek-belek handphoneku, tiba-tiba mesej berbunyi. Dengan segera aku terus membukanya. Ah!mesej dari nombor tidak dikenali.. "hi syg..tengah wtpe tu?" "Hye..takde wtpe..sape ni?" balasku. "Awek jalan pisang..ingat x?"Ah sudah..siapa pula bisik hatiku. Setelah berbalas berdas-das mesej text, baru aku sedari rupanya Nisa... More »

Pepek tembam mintak dijilat.

19th October 2020 | Cat: Gambar Lucah | 13654 Views | No Comments

Pepek tembam mintak... More »

Hasil nikmat menggomol tubuh bini.

18th October 2020 | Cat: Gambar Lucah | 8219 Views | No Comments

Hasil nikmat menggomol tubuh... More »

Anak Mami Penang

18th October 2020 | Cat: Gambar Lucah | 13127 Views | No Comments

Gambar Awek Selfie, Awek Melayu Suka Selfie, Awek Facebook Selfie, Awek Comel Cun, Awek Gedik, Awek Hot... More »

Cerita Lucah Nikmat Pemerkosaan

17th October 2020 | Cat: Cerita Lucah | 15465 Views | No Comments

Kisah ini berlaku secara tidak dirancang. Apa yang aku hendak ceritakan di sini adalah peristiwa yang benar-benar berlaku yang melibatkan aku dan kawan ku yang dikenali sebagai Chik. Terlebih dahulu ingin aku perkenalkan diri ku. Nama ku Johan berumur 22 tahun dan bekerja sebagai mekanik di sebuah bengkel bersama-sama dengan Chik di sebuah negeri... More »

Sek Men Shah Alam

17th October 2020 | Cat: Gambar Lucah | 9101 Views | No Comments

Koleksi Gambar bogel, awek bogel, melayu bogel, tudung bogel, isteri bini bogel,makcik bogel, gadis bogel, cikaro bohsia melayu, awek... More »

Isteri Apek

16th October 2020 | Cat: Gambar Lucah | 9488 Views | No Comments

Koleksi Gambar Awek Cun - Awek Melayu Cun, Awek Cun, Awek Cun Sangap, Lurah Dendam, Separo Bogel, Tetek Besar, Awek Comel, Awek kampung, Awek... More »

my boss

16th October 2020 | Cat: Gambar Lucah | 12179 Views | No Comments

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap my boss Lepas SPM aku pun buat kerja part-time si buah syarikat sementara nak tunggu outcome keluar. Di pejabat tu lebih ramai perempuan dari lelaki. employer aku perempuan dan berumur lewat 20-an. Namanya Susan Tan dan sudah berkahwin tapi belum ada... More »

Tudung Kurusnya

15th October 2020 | Cat: Gambar Lucah | 8764 Views | No Comments

Koleksi Gambar bogel, awek bogel, melayu bogel, tudung bogel, isteri bini bogel,makcik bogel, gadis bogel, cikaro bohsia melayu, awek... More »

Cerita Lucah Awek Kebaya

15th October 2020 | Cat: Cerita Lucah | 8533 Views | No Comments

Kisah yang ingin aku ceritakan ini adalah kisah benar yang berlaku satu tahun dulu, masa aku kerja di Kuala Lumpur, sebaik sahaja menamatkana pengajian kat salah satu ipt di sana juga.. Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula... More »