Zarida Ratu Kolej

30th June 2022 | Cat: Cerita Lucah | 4115 Views | No Comments

Zarida Ratu Kolej Hai.. hari ini aku ingin berkongsi pengalaman to all the fellas.. this is my true story... really... bukannye rekaan.. KISAH BENAR.. Kisahnye bermula begini..... Aku mula berkenalan dengan seorang budak perempuan.. not bad looking.. namanya ialah Zarida.. dan nama tu memang nama sebenarnya. Rasanya hanya terbilang saja perempuan yang... More »

Cerita Lucah – Melancap Adik Sendiri Tetek Besar GAMBAR GADIS BOGEL 2015Ceritanya begini. Aku sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak ketika itu. Peristiwa ini berlaku 2 tahun lepas. Aku sekeluarga bercuti ke kampung isteriku. Aku bercuti selama seminggu. Tujuan aku bercuti ialah kerana dah lama aku tak balik dan sambil itu untuk menghabiskan cuti tahunan aku yang masih banyak lagi.Setiap... More »

Cerita Lucah – Rogol Murid Comel

8th November 2021 | Cat: Cerita Lucah | 11856 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Rogol Murid Comel

Cerita Lucah – Rogol Murid Comel GAMBAR GADIS BOGEL 2015Cerita yang akan aku bawakan pada kali ini adalah pengalaman yang baru sahaja terjadi seminggu lalu. Sebelum ini, aku mengatakan bahawa diriku masih teruna, tapi seminggu lepas, akhirnya aku menikmati vagina sebenar pereempuan. Aku sebenarnya telah melakukan suatu dosa besar, iaitu merogol anak dara orang yang baru berumur... More »

Cerita Lucah – Anak Isap Konek

29th October 2021 | Cat: Cerita Lucah | 10746 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Anak Isap Konek

Cerita Lucah – Anak Isap Konek GAMBAR GADIS BOGEL 2015tahun. Anak sulung ku ini memang cantik. Ia mewarisi kecantikan ibunya. Bentuk badannya juga menarik. Walau pun baru berusia lima belas tahun, Dayana mem-punyai bentuk badan seperti gadis tujuh belas tahun. Badannya berisi tetapi bukan gemuk. Buah dadanya sederhana. Sesuai dengan saiz badannya. Ponggongnya juga bulat... More »

Sesak Tak Ada Duit Punya Pasal

22nd October 2021 | Cat: Cerita Lucah | 5127 Views | Comments Off on Sesak Tak Ada Duit Punya Pasal

Sesak Tak Ada Duit Punya Pasal Ini pengalaman yg kualami baru2 ini. Selepas hari raya, aku mengalami masalah kewangan yang agak memeningkan juga. Bingung aku dibuatnya. Kawan2 semuanya senasib, tak dpt nak pinjamlee... Dlm aku dok termenung2, last2 ada sorg rakan sekerja yg memberiku idea. Terkejut sungguh aku mendengar ideanya. Dia menyuruhku cuba berjumpa dengan ... More »