Biasa-Biasa Je Ni

1st August 2021 | Cat: Gambar Lucah | 8346 Views | No Comments

Koleksi Gambar Awek Cun - Awek Melayu Cun, Awek Cun, Awek Cun Sangap, Lurah Dendam, Separo Bogel, Tetek Besar, Awek Comel, Awek kampung, Awek... More »

Cerita Lucah Nisa Puas Menolak

31st July 2021 | Cat: Cerita Lucah | 19912 Views | No Comments

Sedang aku asyik membelek-belek handphoneku, tiba-tiba mesej berbunyi. Dengan segera aku terus membukanya. Ah!mesej dari nombor tidak dikenali.. "hi syg..tengah wtpe tu?" "Hye..takde wtpe..sape ni?" balasku. "Awek jalan pisang..ingat x?"Ah sudah..siapa pula bisik hatiku. Setelah berbalas berdas-das mesej text, baru aku sedari rupanya Nisa... More »

Pepek tembam mintak dijilat.

31st July 2021 | Cat: Gambar Lucah | 15728 Views | No Comments

Pepek tembam mintak... More »

Hasil nikmat menggomol tubuh bini.

30th July 2021 | Cat: Gambar Lucah | 9104 Views | No Comments

Hasil nikmat menggomol tubuh... More »

Anak Mami Penang

30th July 2021 | Cat: Gambar Lucah | 14634 Views | No Comments

Gambar Awek Selfie, Awek Melayu Suka Selfie, Awek Facebook Selfie, Awek Comel Cun, Awek Gedik, Awek Hot... More »

Cerita Lucah Nikmat Pemerkosaan

29th July 2021 | Cat: Cerita Lucah | 17408 Views | No Comments

Kisah ini berlaku secara tidak dirancang. Apa yang aku hendak ceritakan di sini adalah peristiwa yang benar-benar berlaku yang melibatkan aku dan kawan ku yang dikenali sebagai Chik. Terlebih dahulu ingin aku perkenalkan diri ku. Nama ku Johan berumur 22 tahun dan bekerja sebagai mekanik di sebuah bengkel bersama-sama dengan Chik di sebuah negeri... More »

Sek Men Shah Alam

28th July 2021 | Cat: Gambar Lucah | 10034 Views | No Comments

Koleksi Gambar bogel, awek bogel, melayu bogel, tudung bogel, isteri bini bogel,makcik bogel, gadis bogel, cikaro bohsia melayu, awek... More »

Isteri Apek

28th July 2021 | Cat: Gambar Lucah | 10160 Views | No Comments

Koleksi Gambar Awek Cun - Awek Melayu Cun, Awek Cun, Awek Cun Sangap, Lurah Dendam, Separo Bogel, Tetek Besar, Awek Comel, Awek kampung, Awek... More »

my boss

27th July 2021 | Cat: Gambar Lucah | 12409 Views | No Comments

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap my boss Lepas SPM aku pun buat kerja part-time si buah syarikat sementara nak tunggu outcome keluar. Di pejabat tu lebih ramai perempuan dari lelaki. employer aku perempuan dan berumur lewat 20-an. Namanya Susan Tan dan sudah berkahwin tapi belum ada... More »

Tudung Kurusnya

27th July 2021 | Cat: Gambar Lucah | 9478 Views | No Comments

Koleksi Gambar bogel, awek bogel, melayu bogel, tudung bogel, isteri bini bogel,makcik bogel, gadis bogel, cikaro bohsia melayu, awek... More »

Cerita Lucah Awek Kebaya

26th July 2021 | Cat: Cerita Lucah | 9113 Views | No Comments

Kisah yang ingin aku ceritakan ini adalah kisah benar yang berlaku satu tahun dulu, masa aku kerja di Kuala Lumpur, sebaik sahaja menamatkana pengajian kat salah satu ipt di sana juga.. Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula... More »

Model Bogel

26th July 2021 | Cat: Gambar Lucah | 7311 Views | No Comments

Gambar Bogel, Awek Bogel, Melayu Bogel, Gadis Bogel, Perempuan Bogel, Awek Lucah Melayu Nakal, Melayu Sex Stim... More »