Cerita Lucah – Pepek Cikgu Ummi

13th October 2021 | Cat: Cerita Lucah | 10512 Views | No Comments

Cerita Lucah – Pepek Cikgu Ummi GAMBAR GADIS BOGEL 2015 Mmg benarlah kate orang tu..dpt je aku capai bibir cikgu ummi,aku beranikan jari jemari merayap ke seluruh pelosok bahagian sulit dia. Maka aku dah mule dengar angin ribut bermula dari nafas cikgu ummi. Beberapa kali juga dia tersentak2. Maklumlah,mungkin nilah 1sttime kena 'sentuh' dgn lelaki kot."Abang.."rengekan cikgu... More »

Gambar Awek Tudung Kulum Batang

11th October 2021 | Cat: Cerita Lucah, Gambar Lucah | 6837 Views | No Comments

Gambar Awek Tudung Kulum Batang Gambar awek tudung melayu tengah asik kulum batang besar, nak main awek tudung mcm ni... More »

Gambar Awek Comel Bogel

9th October 2021 | Cat: Cerita Lucah, Gambar Lucah | 9448 Views | No Comments

Gambar Awek Comel Bogel Koleksi gambar awek comel tengah bogel, tunjuk burit plus tetek mantap tengah gersang ajak main ... ... More »

Awek Tudung Tengah Hisap Konek

7th October 2021 | Cat: Cerita Lucah, Gambar Lucah | 13758 Views | No Comments

Awek Tudung Tengah Hisap Konek Awek tudung melayu boleh penuh berahi tak tahan main sex hisap konek, kolom batang keluar masuk & jilat dari telur hingga ke hujungnya... More »

Gambar Cipap Tembam Sedap

5th October 2021 | Cat: Cerita Lucah, Gambar Lucah | 13495 Views | No Comments

Gambar Cipap Tembam Sedap Gambar cipap tembam awek comel tak ada bulu, sedaap nyaa bila jolok cipap mcam tu... More »

Cerita Lucah – Asmara Dalam Kereta

3rd October 2021 | Cat: Cerita Lucah | 7290 Views | No Comments

Cerita Lucah – Asmara Dalam Kereta Peristiwa ini berlaku sewaktu aku bekerja di JB dimana aku telah dilantik menjadi ketua untukmenganjurkan company family day. Sepertitradisinya hanya orang bujang akan menjadijawatankuasa penganjur. Sebagai ketua aku telahmenetapkan aktiviti dan melantik ahlijawatankuasa yang lain. Nak dijadikan cerita duaminggu sebelum function kami perlu ke... More »

Guru Tersayang

2nd October 2021 | Cat: Cerita Lucah | 5230 Views | Comments Off on Guru Tersayang

Guru Tersayang Sewaktu di tingkatan 3, I ni cukup glamour kat sekolah. Mungkin kerana I mempunyai paras yang cantik dan mudah mesra dengan sesiapapun. I tanpa segan silu senang melayani sesiapa jua tanpa diskriminasi atau prasangka. Maka ramailah para jejaka yang minat kat I. Agaknya sebab itulah juga ramai gadis lain berdengki pada 1.Cikgu Halim adalah di... More »

Cerita Lucah – Fifi Bontot Sedap

30th September 2021 | Cat: Cerita Lucah | 8547 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Fifi Bontot Sedap

Cerita Lucah – Fifi Bontot Sedap GAMBAR GADIS BOGEL 2015Cerita seks ini menceritakan pengalaman malam ultahku. Menjadi anak pandai memang bukan kemauan ku, Semua yang aku dapatkan tidak luput dari sebuah usaha kerasku,dari kecil hingga sekarang orang tuaku sangat menjunjung tinggi nilai pendidikan.Dengan kita didik mustinya setiap orang punya wawasan luas,pandangan-pandangan... More »

Cerita Lucah – Jolok Puki Sepupu – TERBARU 2015

30th September 2021 | Cat: Cerita Lucah | 9823 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Jolok Puki Sepupu – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Jolok Puki Sepupu – TERBARU 2015 Satu hari sepupu aku kawin, so aku ngan famili aku pun pegi la tolong2 apa yang patut masa kenduri. Dipendekkan cerita, disebabkan agak ramai sedara mara yang datng, malam pertama tidur di sana aku dah dapat habuan. Malam tu aku tidur di luar, bersama beberapa orang lagi sedara mara yang ada. Tup2 pukul 2 pagi lebih kurang, aku terasa seperti... More »

Cerita Lucah – Daniea Pepek Sedap

25th September 2021 | Cat: Cerita Lucah | 7953 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Daniea Pepek Sedap

Cerita Lucah – Daniea Pepek Sedap GAMBAR GADIS BOGEL 2015Setelah sekian lama aku tinggal bersama family, tiba masenya aku teringin keluar untuk hidup berdikari. Teringin nak duduk bujang.So, setelah puas mencari, akhirnya aku diterima untuk 'hidup bersama' dengan beberapa budak bujang di satu kawasan perumahan.Dari sini aku belajar camne hidup sendiri, makan sendiri, basuh baju... More »

Cerita Lucah – Auntie Liza Bogel

21st September 2021 | Cat: Cerita Lucah | 5528 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Auntie Liza Bogel

Cerita Lucah – Auntie Liza Bogel GAMBAR GADIS BOGEL 2015Sebenarnya aku dari Malaysia dan aku sangat tertarik dengan cerita yang kalian paparkan dalam ruangan ini, lalu aku juga ingin berkongsi dengan kalian tentang pengalamanku dengan Auntieku sendiri, harap kalian dapat berikan komen mengenai pengalamanku ini melalui email aku. Kalau ada perkataan yang kalian tak faham,... More »

Zarida Ratu Kolej

20th September 2021 | Cat: Cerita Lucah | 3939 Views | Comments Off on Zarida Ratu Kolej

Zarida Ratu Kolej Hai.. hari ini aku ingin berkongsi pengalaman to all the fellas.. this is my true story... really... bukannye rekaan.. KISAH BENAR.. Kisahnye bermula begini..... Aku mula berkenalan dengan seorang budak perempuan.. not bad looking.. namanya ialah Zarida.. dan nama tu memang nama sebenarnya. Rasanya hanya terbilang saja perempuan yang... More »